Termeni și condiții

Utilizarea acestui site presupune că sunteţi implicit de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.

 

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor „Termeni şi Condiţii”, precum şi ale oricăror alte rubrici ale site-ului www.edituradarclee.ro fără o notificare prealabilă.

 

Drepturi de autor

Întregul conţinut al site-ului www.edituradarclee.ro este proprietatea S.C. EDITURA SPIRIT LIBER S.R.L. și, după caz, a altor persoane juridice sau fizice şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Copierea şi utilizarea conţinutului fără acordul scris al proprietarului de drept sunt interzise și ilegale și se pedepsesc conform legilor în vigoare.

 

Documente contractuale

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonică sau e-mail) prin care vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale. Notificarea primită de cumpărător după efectuarea comenzii are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea acestei comenzi. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Pentru motive justificate, vânzătorul îşi rezervă dreptul de a schimba cantitatea bunurilor şi/sau serviciilor din comandă, iar dacă modificarea cantității bunurilor și/sau serviciilor va afecta o comandă deja plasată, vânzătorul îl va anunţa pe cumpărător la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziţia sa de cumpărător în momentul efectuării comenzii şi îi va returna cumpărătorului suma achitată.
Contractul se consideră încheiat între vânzător şi cumpărător în momentul primirii de către cumpărător de la vânzător, prin intermediul poștei electronice şi/sau al unui SMS, a notificării de expediere a comenzii.

 

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de vânzător numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletine informative periodice etc. S.C. EDITURA SPIRIT LIBER S.R.L. se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele dumneavoastră personale.
Datele personale pot fi transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale numai la solicitarea justificată a acestora.

 

Securitatea informațiilor

Acest site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află în controlul nostru. Respectăm cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienţilor noștri către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) şi pentru informări comerciale cu privire la acest magazin.

 

Comanda / Vânzarea on-line

Pentru a comanda cărţi de la Editura Darclée  puteţi folosi una din următoarele  modalităţi:

1) Comandă on-line: www.edituradarclee.ro,
2) Comandă prin telefon: 0768 822 011 sau 031/4207956 (L-V: 09.00 – 17.00),
3) Comandă prin e-mail, la adresa: comenzi@edituradarclee.ro.

Clientul/Cumpărătorul poate efectua comenzi pe site prin adăugarea bunurilor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza comanda efectuând plata prin una dintre modalităţile indicate expres.Odată adăugat în coşul de cumpărături, un bun este disponibil pentru achiziţie în măsura în care se află în stoc. Adăugarea unui bun în coşul de cumpărături fără finalizarea comenzii nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi și, implicit, nici rezervarea automată a bunului. Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul își dă consimțământul că toate datele furnizate și necesare procesului de cumpărare sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării comenzii, în caz contrar ar putea suporta consecinţele acestor erori (întârzierea comenzii, livrarea eronată, plata eventualelor cheltuieli suplimentare de transport cauzate de furnizarea unor informații incorecte și/sau inexacte etc). Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul își exprimă acordul că Editura Darclée poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situaţie în care este necesară contactarea sa.
Editura Darclée poate anula comanda efectuată de cumpărător în urma unei notificări prealabile adresate cumpărătorului, fără nicio obligaţie ulterioară a vreunei părţi faţă de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, pentru următoarele situaţii:

•  neacceptarea de către banca emitentă a cardului clientului / a tranzacţiei;
•  date incomplete sau incorecte ale clientului;
•  activitatea clientului poate produce daune site-ului Editura Darclée;
•  livrări consecutive eşuate, refuzate, neacceptate de cumpărător.

 

Prețul

Preţurile pe site-ul nostru sunt exprimate în LEI şi nu conțin T.V.A. (societate comercială neplătitoare de T.V.A.).
Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale greşeli de listare sau defecţiuni tehnice apărute din cauza nefuncționării corespunzătoare a site-ului.

 

Livrare

Livrarea se face prin curier rapid și Poșta Română numai pe teritoriul României, la adresa specificată de dumneavoastră. Vă rugăm să indicaţi adresa și intervalul orar la care puteţi fi găsiţi. Cheltuielile de expediţie sunt separate şi nu se regăsesc în preţul afişat în dreptul produselor de pe site-ul nostru. Tariful pentru livrare începe de la 15 RON, în funcţie de curierul ales. Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după orele 12:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite în ziua de vineri după orele 12:00 vor fi procesate în ziua de luni  a săptămânii următoare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii.
Exceptând cazurile neprevăzute, comenzile vor fi livrate în maximum 3 zile lucrătoare de la data plasării comenzii.
Editura Darclée  nu este responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. Din motive de securitate, solicităm semnarea ordinului de livrare a comenzii.
Nu se fac livrări către căsuţe poştale sau oficii poştale.
Vă rugăm să verificaţi, la livrare, integritatea pachetului şi conformitatea comenzii și să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe comenzi@edituradarclee.ro.
Dacă produsul primit este deteriorat, recomandăm returnarea lui în starea iniţială. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe site-ul www.edituradarclee.ro trece în responsabilitatea dumneavoastră odată cu semnarea documentelor de transport.

 

Politica de retur

Conform Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Adresa de returnare a produselor este: Strada Valea Argeșului, nr. 11, Bl. A6, Sc. C, ap.45, Sector 6, București.
Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către Editura Darclée. Pentru ca produsele returnate să fie acceptate, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (să nu fie deteriorate și să fie însoțite de   documentele de transport).

 

Modalități de plată

1. Ramburs. Se plătesc produsele curierului care livrează împreună cu taxele de livrare incluse în valoarea facturii.

2. Plată on-line pe site-ul www.edituradarclee.ro, prin serviciul LibraPay. Plăți securizate prin Libra Internet Bank. 

 

Facturare și plată

Preţul și modalitatea de plată sunt specificate în comandă. Vânzătorul îi va emite clientului o factură pentru produsele şi serviciile livrate, obligaţia clientului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform legislaţiei în vigoare.
Plata se face ramburs la primirea coletului.

 

Exonerare de răspundere

Editura Darclée garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit și e-mailurile trimise de Editura Darclée sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, Editura Darclée fiind exonerată de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea / vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site.

Icon securitate LibraPay