Jim Rosemergy

Înainte de a intra în preoţie, Jim Rosemergy a servit în Marina Statelor Unite ca pilot al unui avion de recunoaştere RA-5C Vigilante, staţionat pe nava USS Kitty Hawk. A zburat în peste o sută de misiuni de luptă deasupra Vietnamului de Nord.
În 1976, Jim a devenit preot al Bisericii Unității. Prima sa lucrare întru Spirit a fost să servească într-o parohie din Raleigh, California de Nord, care a crescut de la 18 enoriași la peste 300 în doar 7 ani. Rugăciunea a constituit fundamentul comunității din Raleigh și continuă să fie inima lucrării lui Jim. Ulterior, el și familia lui au fost călăuziţi să se mute în Biserica Unității Adevărului din Spokane, Washington, unde Jim a lucrat tot în direcția trezirii spirituale. În Spokane s-au inițiat multe programe noi pentru sprijinul persoanelor dornice de evoluție și aflate în căutarea scopului și semnificației vieții lor.
După Spokane, Jim a servit ca preot principal în Templul Unității din Plaza, în Kansas City, Missouri. Sub conducerea sa, activitatea bisericii a exprimat iubirea și puterea care se nasc în mod firesc atunci când un grup de oameni se dedică trezirii spirituale. În perioada 1987–1988, Jim a fost președinte al Asociației Internaţionale a Bisericii Unității. Din 1990 până în iulie 2001, a fost vicepreședinte executiv al centrului mondial al Unității. Din octombrie 2001 până în iunie 2006, Jim și Nancy, soția lui, s-au implicat din nou în fondarea unei noi parohii a Unității, și anume Biserica Unității Prietenii lui Dumnezeu, din Sunrise Beach, Missouri. În prezent, Jim servește ca preot la Biserica Unității din Fort Myers, în Florida.
Reverendul Rosemergy scrie regulat un editorial pentru Unity Magazine și este autorul a numeroase cărți: A Recent Revelation, Living the Mystical Life Today, The Watcher, The Transcendent Life, A Daily Guide to Spiritual Living, A Closer Walk With God, The Sacred Human, The Quest for Meaning, The Third Coming, The Prayer that God Prays, Attaining the Unattainable: The Will of God și, mai recent, The Gathering. De asemenea, a colaborat și la volumul New Thought for a New Millennium, publicat de Biserica Unităţii.
Jim ia adeseori cuvântul la evenimente şi întruniri ale bisericilor Unităţii, ca şi la activităţi spirituale din cadrul mişcării Noua Gândire. El este întotdeauna dornic să- şi împărtăşească abordarea mistică asupra spiritualităţii cu orice căutător însetat al Adevărului.

Și misticii au facturi de plătit
25 lei

Și misticii au facturi de plătit ne furnizează instrumentele necesare pentru provocările acestui mil..

Icon securitate LibraPay