Iuri Floroiu

IURI FLOROIU s-a născut în anul în care cosmonautul Iuri Gagarin cucerea spaţiul cosmic și intra în istoria umanităţii.
Poate că evidenta ascendenţă 
a numelui i-a insuflat dorinţa de a explora necunoscutul și de a scrie despre el. Pentru câţiva ani, Iuri a fost redactor şi apoi redactor-şef al unei reviste dedicate descifrării enigmelor lumii în care trăim, Lumea misterelor.
Îndrăgostit de România, a realizat integral filme documentare despre istoria, cultura şi frumuseţea inegalabilă a ţării-mamă, unele prezentate la festivaluri internaționale de gen. Publicul îl cunoaște din zeci de emisiuni de televiziune ale unor posturi centrale şi locale, în care a fost invitat și unde a abordat subiecte diverse: creşterea performanţei umane prin educarea capacităţilor extrasenzoriale, fenomene paranormale, locurile cu încărcătură spirituală din România, teoria conspiraţiei etc.
Pasionat de fotografie, martor la apariţii şi manifestări stranii, Iuri a pătruns în lumea fascinantă a ştiinţelor de frontieră, încercând să descifreze ce se află dincolo. În 2019 a debutat la editura Darclée cu cartea Lumea noastră sau... lumea lor? OZN-uri fotografiate pe cerul României.  în care a introdus Iuri este membru fondator şi vicepreşedinte al Asociaţiei „Rădăcinile Neamului Românesc”, al cărei scop este conştientizarea străvechilor rădăcini de neam, redeşteptarea sacrelor şi fireştilor noţiuni de patriotism, libertate, demnitate, onoare şi familie şi promovarea valorilor unice pe care ţara noastră le-a dăruit şi le dăruieşte umanităţii.
Lumea noastră sau... lumea LOR? OZN-uri fotografiate pe cerul României
40 lei

„Lucrarea de față, scrisă de Iuri Floroiu, este cea mai nouă contribuție la studiul mult controversa..

Pachet promoțional Iuri Floroiu
69 lei

Preț promoțional: 69 lei, față de 82 lei.   Pachetul promoțional ce include cărțile ..

Veghetorii Focului Viu
42 lei

Povestea scrisă de Iuri Floroiu ne poartă înapoi în timp, pe tărâmul nepieritor ocrotit de..

Icon securitate LibraPay