Preț redus: 70 lei, în loc de 132 lei.
Pachetul promoțional „Declinat la feminin...” este compus din patru cărți ce surprind transformarea spiritului feminin:
1. Fecioara olandeză, de Marente de Moor. Roman premiat cu Premiul Uniunii Europene pentru Literatură și Premiul AKO. Detalii despre carte și un fragment de citit aici.
2. Bogăția din lucrurile simple. Un ghid zilnic pentru alinare și bucurie, de Sarah Ban Breathnach. Bestseller despre celebrarea spiritului feminin ce a stat 1 an de zile neîntrerupt pe locul 1 al clasamentului The New York Times. Detalii despre carte și un fragment de citit aici.
3. Despărțirea. Cum să supraviețuiești și să înflorești după separare și divorț, de Sara Davison, coachul nr. 1 din Marea Britanie în materie de divorţ. Titlul nu mai are nevoie de nicio prezentare. Detalii despre carte și un fragment de citit aici.
4. Geamul dublu, de Halldóra Throddsen. Roman premiat cu Premiul Uniunii Europene pentru Literatură și Premiul pentru Literatură feminină din Islanda. Detalii despre carte și un fragment de citit aici.
Marente de Moor (n. 1972) este o jurnalistă și scriitoare neerlandeză. În perioada care a urmat imediat după prăbușirea Uniunii Sovietice, Marente a locuit opt ani în Rusia, la Sankt Petersburg, în calitate de corespondent al revistei De Groene Amsterdammer. O parte dintre articolele scrise pentru ziar au fost publicate ulterior sub titlul Petersburgse vertellingen (Povestiri din Petersburg, 1999).
A debutat ca romancieră în 2007, cu De overtreder (Infractorul), aclamat de public și de presa neerlandeză. În 2010 i-a apărut romanul De Nederlandse maagd, care a avut un succes răsunător la public atât în Țările de Jos, cât și în Germania, fiind tradus până în prezent în douăsprezece limbi și vândut în câteva sute de mii de exemplare. În 2013 a publicat Roundhay, tuinscène (Roundhay, scenă de grădină), care a intrat anul următor în finala Premiului Libris pentru Literatură. În 2015, Marente își exersează condeiul și în proza scurtă, scriind și publicând volumul Gezellige verhalen (Povestiri conviviale), care a câștigat Premiul Biesheuvel pentru cea mai bună colecție de povestiri. Trei ani mai târziu publică romanul Foon (Fon), foarte bine primit de critica literară.