Amratra, Emil Străinu

Amratra

În ultimii ani, prin intermediul procesului de comunicare numit channeling, Amratra a primit de la entități inteligente superioare din Univers informații valoroase despre ceea ce putem face, la nivel individual și colectiv, pentru evoluția planetei Pământ și a semenilor noștri. Informațiile invită la conștientizare și muncă susținută cu noi înșine, pentru a putea traversa lin perioada de mare transformare prin care trece planeta noastră acum.

Emil Străinu

Emil Străinu este general de armată în rezervă, specialist recunoscut internațional în domeniile radiolocației, ufologiei, războiului geoclimatic-geofizic, războiului psihotronic, cunoscut realizator de emisiuni de radio și de televiziune pe tematica științelor neconvenționale, scriitor și inventator. Distins cu peste 60 de premii internaționale și cu prestigioase medalii naționale și internaționale pentru cercetările în domeniile sus-amintite.
Este membru fondator al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (ASFAN), al Asociației Române pentru Cercetări Psihotronice (ARCEPS), al THE ALIEN HUNTER GROUP.

Conexiunea în fractal. Legile și principiile de funcționare a Universului
40 lei

Conexiunea în fractal. Legile și principiile de funcționare a Universului. Informații primite d..

Icon securitate LibraPay